Creatieve media & online marketing

Vormgeving en strategie

Ben jij opzoek naar een professioneel logo dat volledig aansluit op jouw onderneming? Is jouw huisstijl toe aan rebranding of wil jij je product of dienst in kaart gaan brengen? Samen creëren we een ijzersterke identiteit die gebruikt kan worden voor online en offline doeleinden.

Logo & huisstijl ontwerp

GraphChef helpt je om een sterke identiteit te creëren voor jouw onderneming. Dit is de basis voor strategische campagnes en zal zorgen voor herkenbaarheid en behoudt van jouw identiteit.

Online marketing

Op basis van jouw doelstellingen bepaalt GraphChef samen met jou een doeltreffend online marketingstrategie. We zorgen voor een ontwerp dat volledig aansluit op jouw product of dienst. Het ontwerp is doeltreffend door dat het zich focust op jouw doelgroep.

Creatieve media

Werkwijze

Brainstorm pitch

Waar wil je met jouw onderneming uiteindelijk naar toe op het gebied van design en communicatie? Welke stijl ga jij hanteren als rode draad in je merkstrategieën en communicatiemiddelen?

Concept ontwikkeling

Vervolgens ontwikkelen we samen een strategisch basisrapport die aansluit op zowel de wensen van de ondernemer, als die van jouw doelgroep. In deze fase zetten we dus de basisstrategie en uitstraling vast in een overzichtelijk rapport.

Realisatie beeldmerk

Een volledige strategie is nu uitgewerkt in een basisrapport. Aan de hand van dit rapport gaan we samen brainstormen over een sterk en strategisch beeldmerk. Dit doen we met de drie ontwerpvoorschriften die voortgekomen zijn uit het basisrapport voor de nieuwe huisstijl.

Een succesvolle campagne opzetten?

Aarzel niet en neem contact met ons op